Maak je normaal gesproken graag gebruik van Tinder?

Maak je normaal gesproken graag gebruik van Tinder?

Je kunt ook eerst op een profiel inside the je swipelijst tikken om het te openen. Dan zul je waarschijnlijk blij verrast zijn home de hoeveelheid gegevens die je op het gemiddelde Facebook Relationships profiel kunt bekijken. Dat gaat namelijk niet alleen om wat foto’s durante beknopte informatie, wanted je kunt vrijwel alle gegevens die de son of vrouw inside the kwestie heeft ingevuld bekijken. Bovenaan staat de- hoofdprofielfoto dentro de daaronder de nam en de- leeftijd van de- single. Head daaronder zie je een lijstje staan found gegevens zoals locatie, opleiding, functie, lengte durante talen. Swipe je het profiel verder omlaag, dan zie je ook nog de- even more foto’s perish deze persoon aan zijn from haar profiel heeft toegevoegd. Youngster slot kunnen ook vragen perish de- man from vrouw eventueel al heeft beantwoord worden getoond. Alles bij elkaar geeft dat dus een heel goed beeld van de- unmarried in kwestie.

Contact leggen thru iemands profiel

Naast het lead liken from inside the de swipelijst kun je nu ook het profiel liken doorway op de- knop satisfied het hartje te tikken. Dat is echter ook mogelijk home het toevoegen van een leuke opmerking bij een foto. Tik op de- foto dentro de voeg bijvoorbeeld een complimentje from gewoon een aardige opmerking bottom. Dat was een leuke dentro de spontane manier om het ijs te breken. Heeft de- andere solitary jouw profiel ook geliket? Dan heb je een match durante krijg je daar allebei een melding van. Het try nu aan jullie, wie neemt er als eerste contact op?

hookup sites like craigslist

Miracle Break

Een van de leukste functies van Facebook Relationship hebben i nog niet eens besproken, namelijk de- Magic Smash. Dat try een van de weinige banden tussen het ‘normale’ Twitter durante het Dating gedeelte. Hier kun je namelijk een beperkt aantal van je Myspace-vrienden checken of ze wellicht een geheime crush op je hebben.

Je kunt een beperkt aantal mensen toevoegen durante wanneer ze ook op Fb Relationships actief zijn krijgen ze de- melding dat iemand ze heeft toegevoegd als Wonders Break. Maar help op: die persoon weet nog niet dat jij dat bent. Pas wanneer je zelf ook door hem away from haar als Wonders Smash wordt toegevoegd krijgen jullie daar allebei een melding van.

Je kunt op enig moment maximaal nine Secret Crushes hebben, maar je journal altijd weer iemand verwijderen om plaats te maken voor de volgende kandidaat. Toevoegen is actually eenvoudig. Tik op de- knop came across het plusteken durante kies regarding je een Instagram volger regarding Twitter vriend wilt toevoegen. Zoek de- persoon during the kwestie op dentro de voeg bottom.

Groepen durante evenementen

Wanneer je graag gelijkgestemde single men and women wilt leren kennen omdat je het leuk zou vinden als je met hem out of haar een bepaalde hobby, recreation regarding andere interesse gemeen hebt, dan is dat ook mogelijk. Je vindt deze beide opties net als de- Miracle Break dentro de de swipelijst met profielen op het startscherm. Hierbij wordt er gekeken naar de Fb groepen waar je deel van uitmaakt dentro de de evenementen waar je je bij hebt toegevoegd. Je krijgt dan single men and women te zien pass away ook op Fb Relationship dentro de for the dezelfde groepen from evenementen zitten.

Veiligheid dentro de privacy

Facebook Relationships kwam in Nederland beschikbaar during the oktober 2020. Dat are found enige vertraging ten opzichte van veel andere landen, need vanwege strenge Europese privacywetgeving moesten er eerst nog een groot aantal formaliteiten in the orde worden gemaakt. Daardoor weet je nu als Nederlandse gebruiker echter zeker dat het met de confidentiality wel inside orde are op de Fb Matchmaking software.

Gescheiden van de Twitter app

Het are sowieso goed om te weten dat je time-activiteiten altijd alleen binnen het Matchmaking gedeelte getoond zullen worden dentro de dus nooit op je gewone Facebook profiel. Ook word je niet gekoppeld aan je vrienden (out-of de- vrienden van je directe Myspace vrienden). Je bepaalt ook helemaal zelf came across wie je wilt matchen en wie jou dus een berichtje kunnen sturen.